Het natuurlijke gedrag en de leerprincipes van het paard  staan centraal in mijn trainingen. Daarnaast vind ik wederzijds respect en vertrouwen erg belangrijk. Wil jij leren hoe jij door  samenwerking en communicatie je paard op een geweldloze wijze kan trainen? Of ben je op zoek naar een leuke  afwisseling in je training? Ik bied verschillende trainingen aan die je zowel individueel als in groepsverband kunt doen.

Ook als je problemen ervaart met het gedrag van je paard kan je bij mij terecht. Samen met jou ga ik op zoek naar de vraag: Waarom doet mijn paard wat hij doet? en gaan we samen aan de slag om het probleem op te lossen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik het probleem voor je oplos. Echter denk ik dat het cruciaal is dat jij als eigenaar hier ook in betrokken wordt. Zodat je in de toekomst zelf in staat bent om te voorkomen dat het ongewenste gedrag terug komt.

De trainingen kunnen bij jou op locatie gegeven worden. Maar er is ook een mogelijkheid om naar het trainingscentrum te komen voor een training.

Beschik jij niet over een eigen paard maar wil je toch graag een training volgen? Ook dat is mogelijk. Er staan een aantal zeer leuke paarden voor je klaar waarmee je de training kunt volgen.