Je hebt het vast wel eens gezien of het misschien zelfs meegemaakt. Alle spullen zijn al ingepakt,  de trailer is aangekoppeld en iedereen is klaar voor vertrek…. behalve het paard.

11037212_854119901292227_5639090095271339007_nMet geen mogelijkheid gaat het paard de trailer in. Er komen steeds meer mensen om de trailer staan en iedereen heeft goed bedoelde adviezen. Met man en macht wordt geprobeerd om het paard de trailer in te trekken. En als dat niet blijkt te werken dan komen er andere attributen aan te pas om het paard toch de trailer in te krijgen. Soms met resultaat, maar vaak ook niet. Maar een ding is zeker: de trailer wordt er voor het paard niet leuker op.

Wil jij je paard op een veilige, rustige  en verantwoordelijke manier op de trailer kunnen laden? Neem dan gerust contact op voor een training trailerladen. Tijdens deze training komen alle aspecten aan bod die meespelen bij het veilig trailerladen. Ook bespreken we de diverse redenen waarom een paard vaak niet de trailer in wil en hoe je deze specifieke zaken kunt oplossen.

Indien je al problemen hebt met het laden van jouw paard dan kun je uiteraard ook contact met mij opnemen. Ik help je dan op locatie verder zodat je weer veilig op pad kunt met je paard.

 

Voor trailerlaadtraining op locatie hanteer ik een no cure, no pay beleid.