Onder de rook van Rotterdam, in het het dorp Oudenhoorn, ligt ons gedrags- en trainingscentrum. Op dit trainingscentrum worden door Equinologica, E-quine.com en Annemarie van der Toorn verschillende activiteiten aangeboden, zoals:

  • cursussen
  • lessen
  • opleiding
  • managementtrainingen
  • equitherapie
  • kinderfeestjes
  • bootcamps
  • etc….

Wij beschikken over 11 boxen, 1  spuitplaats, 1 buitenbak, 1 kleine binnenbak, 1 paddock en een aantal weiden.

 

 

Op het centrum hebben wij plaats voor max. 6 trainingspaarden. Dit zijn veelal paarden met uitdagend gedrag. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trailerlaadproblemen, problemen in de omgang of onder het zadel zoals bokken, steigeren, bijten, trappen etc… Maar uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om  paarden zadelmak te maken.

Daarnaast hebben wij 5 eigen paarden die beschikbaar zijn voor lessen, cursussen en opleidingsdagen van e-quine.com. Onze eigen paarden vervullen ook een belangrijke rol bij de kidscursussen en equitherapie, daar zij goed getraind zijn en zeer veilig in de omgang.

De paarden staan bij ons op vlas en worden dagelijks uitgemest. De paarden krijgen de gehele dag door hooi en 2 maal per dag bix of muesli. Ieder paard komt een aantal uur per dag los om zich vrij te kunnen bewegen. Trainingspaarden zetten wij niet samen los, daar wij geen risico willen lopen op verwondingen. De trainingspaarden worden minimaal 5 dagen per week getraind. Training vind over het algemeen plaats van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 14:30.

De duur dat een paard bij ons in training staat is geheel afhankelijk van het doel van de training, aard van een probleem of de wensen van een eigenaar. De eigenaar is ten alle tijden bevoegd om de training te verlengen, dan wel te beëindigen. Uiteraard zullen wij de eigenaar hierin adviseren.De gemiddelde tijd dat een paard bij ons in training staat is 3 tot 6 weken. Let op, dit is een gemiddelde!

Door van onze diensten gebruik te maken verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

 

 

 

 

Leave Comment